DE ESSENTIE VAN CHI NENG QIGONG

Meer3 Tijdens de eerste dag zal de unieke totaliteitstheorie van Dr. Pang Ming uitgelegd worden. Wat betekenen begrippen als Hunyuan Qi, Primeval Qi en Daode; waar ligt de link met TCM (Traditional Chinese Medicine) en waarop steunt het hele fundament van Chi Neng Qigong? De dag wordt interactief en de theorie zal aan de hand van de oefeningen duidelijker worden.

Deze dag kan door iedereen gevolgd worden of beter gezegd, het is een must voor wie de uitdaging wil aangaan om deze dag het begin te laten zijn van een totaal nieuw leven, gebaseerd op de holistische Chi Neng Qigong principes: heel wat puzzelstukjes zullen in elkaar vallen. Je zal o.m. begrijpen waarom concentreren zo belangrijk is, waarom je bewust moet leven, bewust in het NU. Het zal je ook duidelijk worden waarom Chi Neng Qigong zo enig is in zijn theorie, maar ook zo afgestemd is op het dagelijks leven om hierin vrijheid en geluk te vinden...

De tweede dag wordt nog dieper ingegaan op de theorie en hoe die kan worden toegepast o.a. aan de hand van vraag en antwoord met en door alle deelnemers.

Deze workshop wordt gezien als een onderdeel van de opleiding, doch iedereen is welkom.

Hun Yuan Ling Tong

Docent
Nicky Verhoeven
Dennis Swennen
Tilla Van Opstal

Data
24 - 25 november 2018

Locatie
Atelier Levenskunst - August van Daelstraat 17 - 2610 Wilrijk

Uren
zaterdag: van 09.30 tot 17.30 uur
zondag: van 09.30 tot 17.00 uur

Investering
Tweedaagse workshop: 140 EUR (+ 21% BTW) - syllabus inbegrepen
Afzonderlijke dag: 75 EUR (+ 21% BTW) - syllabus inbegrepen
Personen die in het verleden deze workshop hebben gevolgd, kunnen nogmaals deelnemen aan respectievelijk 50 EUR (+ 21% BTW) en 30 EUR (+ 21% BTW) - syllabus inbegrepen.

Inschrijvingen/Info
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 03/288 45 08

Reactie van deelnemer
Nogmaals dank voor het mooie kado dit weekend. Zoveel energie, wijsheid, zachtmoedigheid..... Ik heb ontvangen en genoten. Bedankt!!!!!!
Warme knuffel,
Lieve