een tijd van waken en een tijd van dromen

     een tijd van rusten en een tijd van stromenSoms sakkeren we al eens op de winter, omdat we de verwarming wat hoger moeten zetten of weer de sneeuw van het voetpad moeten vegen…
Vooral de dagen in Tsjechië, waar weer acht nieuwe instructors klaargestoomd werden, heb ik hem leren kennen in zijn bittere koude, maar ook in al zijn pracht!

 

 

Met zijn deken van sneeuw en ijs beschermt de winter het leven dat nu wil rusten, alles wil loslaten om dieper te kunnen wortelen en wil dromen van het nieuwe leven, dat straks vanuit de diepte weer zal opbruisen, weer zal beginnen stromen.
Ook in ons.

Hoe je het nieuwe leven in jou in de lente weer kan laten stromen hoor je op de infosessie op 8 februari in Wilrijk. Iedereen welkom! Ook wie eerder al lessen volgde, kan nog meer te weten komen over de wonderlijke werking van Chi Neng Qigong. We praten erover bij een kopje thee… of een bakje koffie als je wil.
Ter initiatie worden ook enkele oefeningen aangereikt.

De constante stroom van energie onderhouden we in de wekelijkse lessen, die starten op 14 en 15 februari in Edegem, Hove en Wilrijk.

Om het stromen nog intenser en dieper te ervaren is er de workshop op 26 februari in Meerbeke.
Wie al eerder een workshop volgde ofwel de wekelijkse lessen, krijgt een flinke reductie!

Op 12 februari verzamelen de diehards in Wilrijk voor een trainingsdag.

Ook onze noorderburen zijn zeer chi-minded!
Op hun uitnodiging geven we op 11 maart  in Almere een bijzondere workshop, die een ontdekkingsreis zal zijn naar harmonie en balans tussen
           yin & yang
           inspanning en ontspanning
           klank en stilte
als weg naar welbevinden en heling.

Op de website www.chineng.be is nog meer info te lezen.
Iets dan nog niet duidelijk? Schrijf een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of doe een belletje naar Tilla Van Opstal op 03/288 45 08 of 0476/37 27 55.
 

Vriendelijkheid is als sneeuw,

ze maakt al wat ze bedekt mooi.

                                                               Kahlil Gibran