CHI NENG QIGONG
IN RELATIE TOT
TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE (TCM)


Enig idee waarom Chi Neng Qigong zo vlug resultaat geeft?


Chi Neng Qigong is weliswaar gebaseerd op de klassieke Oosterse godsdiensten, doch ook vooral op de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en uiteraard ook op verschillende Qigongvormen. Qigong is trouwens een onderdeel van de Chinese geneeskunde, een zeer boeiende geneeskunde die, wil je ze echt beheersen, een levenswerk inhoudt.

Om je dit levenswerk te besparen maar er toch, in verband met Chi Neng Qigong, het meeste voordeel uit te halen, kan je terecht op de workshop TCM in relatie tot Chi Neng Qigong. Daar leer je de meest elementaire basisbegrippen, bespreken we de meridianen en een aantal belangrijke acupunctuurpunten die gebruikt worden tijdens onze oefeningen. Weet dat achter iedere beweging ‘iets’ zit, zonder dat je hoeft te weten ‘wat’. Maar, wil je weten ‘wat’, kom dan zeker naar deze workshop op zaterdag 1 april 2017.

Wij zetten hier onmiddellijk theorie om in praktijk door aan de hand van oefeningen en beweging ons lichaam te benaderen vanuit een TCM-standpunt. Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan snel in. Plaatsen zijn beperkt.

Gezondheid en ziekte zijn met elkaar verbonden, als variaties op dezelfde melodie - alleen is ziekte een verkeerde variatie, een vervorming van het thema.
Deepak Chopra